Smedejernslåge og porte med og uden automatik

​Funderholme Smedie fremstiller galvaniserede smedejernslåge og porte efter opgave. Som det kan ses på vore referencer er vi dygtige til at udføre arbejde med smedie krøl. Porte og døre der skal kunne låses, udføres til montage af standard Ruko låse.

Langt de fleste produkter bliver leveret varmgalvaniseret, men de galvaniserede dele kan lakeres i de fleste RAL farver. Vi er også leveringsdygtige i automatik løsninger, både med og uden fjernbetjening.

Ønsker du en unik smedejernslåge?

Hvis du ønsker en unik smedejernslåge i højeste kvalitet, er vi de rette at kontakte. Hos Funderholme Smedie har vi stor erfaring på området og da alle vores komponenter produceres lokalt, har du igennem os store muligheder for at præge det endelige resultat, så det bliver præcis som du ønsker det. Igennem en god kommunikation sikrer vi, at alle forventninger er afstemt og bliver indfriet.

Da vi går op i håndværk og sætter en ære i veludført arbejde, er det lige så vigtigt for os, at det endelige resultat med smedejernslåge altid lever op til vores kunders forventninger og ønsker. 

​Vi ser gerne, at du betragter os som en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig til et unikt resultat i højeste kvalitet.

Alt er lige efter dine ønsker

Når du vælger at samarbejde med os, får du muligheden for at være med til at designe og præge det endelige resultat. Vores store erfaring gør, at vi på en nem og overskuelig måde kan sætte dig ind i dine muligheder.

Selvom det kun er selve produktet du betaler for, yder vi gerne råd og vejledning, der kan hjælpe til det bedste resultat og eksempelvis rådgivning i vedligeholdelse af smedejernslåge, kan hjælpe dig til at sikre din investering. Med stor erfaring i Silkeborg, Aarhus og Viborg, varetager vi opgaver inden for smedejernslåge i hele landet.

Kontakt os allerede i dag på telefon 86 82 58 92 eller e-mail info@funderholmesmedie.dk.

Mangler du et tilbud på SMEDIEarbejde?

Så udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage hurtigst muligt!

Opgave *
 
 
Dine oplysninger
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser påFacebook og Google

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Firmainfo

Funderholme Smedie A/S

CVR: 21831646

Funderholmevej 8 - 10
​8600 Silkeborg

​Telefon: 86 82 58 92

E-mail: info@funderholmesmedie.dk 

impact-report

Sociale medier

Få en uforpligtende snak​

​Har du brug for hjælp? Vi står altid klar til at hjælpe.

​Skriv dit navn og nummer og vi kontakter dig snarest.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt